Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 3ης ΟΜΑΔΑΣ


  ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
«ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ»                              (ΓΕΙΤΟΝΙΑ)


 ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ :
    


ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ   ΕΝΑΡΞΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ BLOG / ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ + ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ + ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΠΡΟΛΟΓΟΣ)ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ BΙΝΤΕΟΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΡΟΣ 1ο ΣΤΑΔΙΟ)ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
(ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΡΟΣ 2ο ΣΤΑΔΙΟ)ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ + ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΡΟΣ 2ο ΣΤΑΔΙΟ)ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ + ΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ        (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΡΟΣ 3ο ΣΤΑΔΙΟ)ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ + ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ        (ΕΠΙΛΟΓΟΣ)ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΡOWERΡOINT1 σχόλιο:

  1. Ξεκινώντας το τετράμηνο αυτό εγώ μαζί με άλλες τέσσερις συμμαθήτριές μου δημιουργήσαμε την ομάδα "Αρχαιοπληκτικοί". Θέμα της ομάδας μας ήταν να ερευνήσουμε τον χώρο της Ακρόπολης και γενικότερα τις πολυσύχναστες περιοχές γύρω από αυτήν όπως είναι το Θησείο, το Φιλοπάππου,η Πλάκα. Αφού δημιουργήσαμε μία φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ μας, συμπληρώσαμε τους κανόνες της ομάδας μας και τις αρμοδιότητες του καθενός σε ένα φύλλο το οποίο και τηρήσαμε καθ' όλη την διάρκεια του τετραμήνου. Έπειτα ξεκινήσαμε άμεσα τις εργασίες μας πάνω στις αρμοδιότητες που μας είχαν ανατεθεί και έτσι συγκεντρώσαμε υλικό με σκοπό την δημιουργία του εννοιολογικού χάρτη μας. Όταν πλέον τελειώσαμε την δημιουργία του, περάσαμε κατευθείαν στην σύνταξη του κυρίου μέρους της γραπτής μας εργασίας που αποτελούταν από τον τουριστικό οδηγό. Διεκπεραιώνοντας και αυτόν, δημιουργήσαμε ερωτηματολόγια βάσει των οποίων κάναμε ερωτήσεις σε καθηγητές, γονείς, αγόρια και κορίτσια. Ύστερα αναλύσαμε τα αποτελέσματα και τα περάσαμε σε γραφήματα μέσω υπολογιστή. Τέλος φτιάξαμε το βίντεο της ομάδας μας μέσα στο οποίο υπάρχει άφθονο υλικό από φωτογραφίες και ολιγόλεπτα κείμενα και όλα αυτά συνοδευμένα από μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή